Hoe werkt het?

 

Het proces met betrekking tot mogelijkheden A en B (lees over A en B onder het kopje "e.Design". In het dropdown-menu rechtsboven op de website):

1. Je kan hier rechtstreeks op ons website een passende pakket aanschaffen. Betaling is vereist om het ontwerp te starten. Klink linksboven op de logo van NousNous en klik dan op de knop "Dat wil ik", dat begeleidt je door naar de pakketten. Of klik linksboven op de logo van NousNous en scroll vervolgens naar beneden om bij het onderdeel pakketten te komen.

2. Zodra de betaling is ontvangen, sturen wij een e-mail met een link naar je ontwerpvragenlijst en informeren je naar al je projectdetails. Dit omvat foto's van je kamer, metingen van de kamer (s), eventuele inspiratiefoto's of ideeën die je hebt en alles wat we moeten weten voordat we beginnen.

3. Nu - op naar het ontwerp! Vanaf hier maken wij binnen 7 werkdagen afhankelijk van het pakket, een concept board (richting van het ontwerp) en plattegrond-voorstel. Indien nodig kunnen wij 1 aanvullende revisie verzorgen.

4. Na het bepalen van de richting van het ontwerp (afhankelijk van het pakket), gaan we verder met het uiteindelijke design board (visuele presentatie, vorm van moodboard, deels in perspectief de actuele aanbevolen producten) en style board (de handige in-één-klikbare shoppinglijst) van de producten. Dit wordt dan binnen 7 tot 10 werkdagen aan u geleverd.

** Tarief is voor één kamer. Open concept/meerdere kamers zijn apart geprijsd.

** Voor mogelijkheid C (lees over C onder het kopje "e.Design" in het dropdown-menu rechtsboven op de website) Er wordt bij dienst aangeraden eerst een email te versturen.

 

 Wat zit er in een e.Design pakket?

* Een concept board, het startpunt van het creatieve proces voor een nieuw kamerontwerp. Het kan worden omschreven als de richting die het project zal volgen.

* Een design board, dat een visuele weergave is van hoe uw ruimte eruit zal zien met het actuele aanbevolen meubilair, kleur en decor. Denk aan een moodboard met wat perspectief.

* Een plattegrond om de indeling van de ruimte in bovenaanzicht (vogelperspectief) te tonen.

* Instructies -indien nodig- over hoe hoog een foto moet worden opgehangen.

* Je eigen style board, oftewel de shoppinglijst, zodat je alle aanbevolen producten in één keer of slechts een paar producten met één klik op de afbeelding kunt kopen, waardoor je nog meer tijd bespaart.