e.Design

 

Woon je nu ver of dichtbij? Geen probleem. We kunnen samenwerken! Ongeacht waar je woont in Nederland.

e.Design is precies zoals het klinkt, een interieurontwerpdienst online aangeboden. Met deze online dienst kunnen we een éénvoudig, betaalbaar alternatief bieden voor het typische full-service duurdere interieurontwerp. Alle communicatie verloopt via e-mail en biedt een stappenplan voor het creëren van een professioneel ontworpen kamer die perfect aansluit op jouw ruimte en budget.

In de kern draait het allemaal om gemak, betaalbare ontwerpprijzen en kortere doorlooptijden voor jou, de klant. e.Design is een echte samenwerking tussen ontwerper en klant, waarbij aan beide kanten wordt gewerkt, zodat de typische ontwerptijdlijn aanzienlijk wordt verkort. Perfect voor klanten die ontwerprichting en ontwerpexpertise willen, maar het niet erg vinden om een beetje “huiswerk” te doen om het project zelf voor te bereiden, beheren en uiteindelijk uit te voeren. Als je zelf controle wilt houden over de uitvoeringstijd van het ontwerp, dan is dit zeker de ontwerpdienst voor jou.

Het proces is heel éénvoudig. We verzamelen informatie van je om te leren wat je voor ogen hebt voor je kamer(s) en vervolgens maken we een mooi ontwerpplan op maat voor je dat fungeert als een doe-het-zelf-gids om zelf de kamer(s) in te richten. Met e.Design kun je het ontwerp van jouw huis één voor één aanpassen, in je eigen tempo en binnen je budget! Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot een computer om te profiteren van ons e.Design-ontwerpdienst.

Er zijn 3 mogelijkheden (A, B of C):

A) Op basis van op het hoofdpagina geselecteerde pakket (Basic, Classic, Mood of Comfort) krijg je in 2-3 weken een digitale presentatie met daarin een design-board, styleboard (shoppinglijst) en plattegrond. Deze interieurontwerp/-styling service is uitstekend voor klanten in heel Nederland die op zoek zijn naar gemak en een meer betaalbare alternatief voor een idee/advies/concept/ontwerp van een wat kleinere residentiële ruimte! Hier gaat alle wederzijdse communicatie makkelijk, gestructureerd over de mail.

B) Voor powerpoint presentaties over natuur en interieur (biophilic design) kies voor het pakket Inform. Hier vind de presentatie fysiek op afgesproken locatie plaats.

C) Ben je op zoek naar een ander soort ontwerp? Een ontwerp die niet gekoppeld is aan de door ons aangeboden pakketten?

Denk je meer dan alleen een kamer, maar meer aan een volledige appartement, eengezinswoning, villa, retail (winkel, pop-up), kantoor, klaslokaal of personeelsruimte, of iets anders? Deze andere soort (grotere, of complexe) ruimtes hebben ook een andere benadering.

Kies dan voor het pakket Customized” (aangezien dit meer maatwerk is) en klik op de email-link om een een eerste afspraak te maken, telefonisch of over de mail (info@studionousnous.nl) om het met elkaar te bespreken. Hier gaat alle wederzijdse communicatie makkelijk, over telefoon en email in eerste instantie, daarna bepalen wij samen wat de vervolgstappen zijn.

 

Waarom e.Design voor residentiële ruimtes? En waarom is het zo betaalbaar?

1. Geen tijdsbeperkingen. De ruimte kan op jouw gekozen tempo bijelkaar komen. Of je de kamer (s) nu 's nachts wilt uitvoeren of over 2 jaar van start tot einde. Jij bepaalt de tempo. Zodra het door ons ontworpen plan compleet is, ligt het in jouw handen. Jij beslist of je verdergaat met ons exacte suggesties of ze als inspiratie gebruikt om iets anders te vinden. Jij hebt de controle.

2. Het is ontspannen + comfortabel + niet-intimiderend. Zodra we via e-mail corresponderen, verzend jij de foto's + afmetingen van de kamer(s) waar je aan wilt werken, totaal op jouw gemak. Geen zorgen dat elke ruimte superschoon of 'perfect' is. Het is niet nodig om een ​​afspraak te maken. Je hoeft niet op een bepaald moment thuis te zijn.

3. Het is betaalbaar. Het werken met een interieurontwerper wordt vaak beschouwd als erg duur en alleen voor mensen met enorme budgetten, maar dat is niet altijd waar. Als je met ons samenwerkt, krijgt je de expertise van een goed opgeleide, professionele interieurontwerper op een zeer betaalbare manier. Mede doordat het gehele proces online en via e-mail plaats vindt.

4. Je doet een deel van het werk. Je vult een gedetailleerde ontwerpvragenlijst in die alle nodige informatie verstrekt om het ontwerpidee te creëren. Je stuurt ook foto's en afmetingen van je gekozen kamer. Dit vermindert een aanzienlijke hoeveelheid werk die een conventionele interieurontwerper normaal zou doen en voor zou rekenen. Wij verzamelen de informatie en doen onderzoek om een ​​unieke kamer of kamers te creëren en jij hoeft het alleen maar uit te voeren en op de leveringen te wachten!

5. Het is een 'idee'. Je betaalt alleen voor een idee. Het idee van de kamer(s) biedt een "look" en de producten zijn onze suggesties. Sommige klanten gebruiken sommige elementen van het ontwerp; anderen kopen alle aanbevolen producten, terwijl anderen gewoon wat inspiratie willen. Die vrijheid ligt bij jou!