WERKT


Project: Kantoor Nederlands


Status: gerealiseerd


 

 

 


"We werden gevraagd om advies in kleur, passend bij het bestaande behang dat een prachtige textuur heeft die doet denken aan de georganiseerde chaos in de natuur. Het andere ruimteprobleem was dat wanneer klanten als ze de ruimte bezoeken, lopen ze rechtstreeks de kantoorwerkplek binnen. Opdrachtgever (architect) vroeg ons een ontwerpoplossing voor te stellen die het gevoel van een open gang geeft. Het onderhouden van de kantoorwerkruimte met een open en gesloten contact met de bezoekende klanten. We stelden voor een "open" kast met natuurlijke materialen, een lichte uitstraling en gebruik gemaakt van planten om dynamiek te brengen en te verjongen. We stelden het vloerontwerp, grafische verfelementen en kleuren, op maat gemaakte meubels en bureaus voor."