E.DESIGN


Waarom ? : Budgetvriendelijk. Snel. Geen huisbezoeken. Vrijheid om het ontwerp te implementeren wanneer je maar wilt. Bespaart je tijd bij het zoeken naar de juiste stukken in een overweldigende winkel- en online ruimte. Simpel, alle communicatie is online (e-mail.)


Hoe ? : Je mailt ons de ontwerpopdracht voor je ruimte. We mailen specifieke vragen over wat je wel en niet leuk vindt + een tutorial over het meten en fotograferen van de ruimte. We worden creatief. JIJ ontvangt een volledig digitale presentatie.


E.DESIGN is precies zoals het klinkt, een ontwerpservice die online wordt aangeboden. Met deze online service kunnen we een eenvoudig, budgetvriendelijk alternatief bieden voor het typische full-service ontwerp. Alle communicatie verloopt via e-mail en biedt een stappenplan voor het creëren van een professioneel vormgegeven ruimte die perfect aansluit bij je ruimte en budget.


GEMAK. Kortere doorlooptijden en budgetvriendelijk. E.Design is een echte samenwerking tussen de ontwerper en de klant, die aan beide kanten werkt, waardoor de typische ontwerptijdlijn aanzienlijk wordt verkort. Perfect voor klanten die ontwerprichting en ontwerpexpertise willen, maar het niet erg vinden om wat "huiswerk" te doen om het project zelf voor te bereiden, te beheren en uiteindelijk uit te voeren. Als je controle wilt houden over de uitvoeringstijd van het ontwerp, is dit zeker de juiste ontwerpservice.


GEMAKKELIJK. We verzamelen informatie van jou om erachter te komen wat je in gedachten hebt voor je ruimte(s) en vervolgens maken we een prachtig op maat gemaakt ontwerpplan dat fungeert als een doe-het-zelfgids. Met e.Design pas je de inrichting van jouw ruimtes één voor één aan, in je eigen tempo en binnen je budget! Het enige dat je nodig hebt, is toegang tot een computer en natuurlijk een internetverbinding om te profiteren van onze e.Design-ontwerpservice.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6