E.DESIGN


Waarom ? : Budgetvriendelijk. Snel. Geen huisbezoeken. Vrijheid om het ontwerp te implementeren wanneer u maar wilt. Bespaart u tijd bij het zoeken naar de juiste stukken in een overweldigende winkel- en online ruimte. Simpel, alle communicatie is online (e-mail.)


Hoe ? : U mailt ons de ontwerpopdracht voor uw ruimte. We mailen je specifieke vragen over wat je wel en niet leuk vindt + een tutorial over het meten en fotograferen van de ruimte. We worden creatief. U ontvangt een volledig digitale presentatie.

E.DESIGN is precies zoals het klinkt, een ontwerpservice die online wordt aangeboden. Met deze online service kunnen we een eenvoudig, budgetvriendelijk alternatief bieden voor het typische full-service ontwerp. Alle communicatie verloopt via e-mail en biedt een stappenplan voor het creëren van een professioneel vormgegeven ruimte die perfect aansluit bij uw ruimte en budget.

GEMAK. Kortere doorlooptijden voor u en budgetvriendelijk. E.Design is een echte samenwerking tussen de ontwerper en de klant, die aan beide kanten werkt, waardoor de typische ontwerptijdlijn aanzienlijk wordt verkort. Perfect voor klanten die ontwerprichting en ontwerpexpertise willen, maar het niet erg vinden om wat "huiswerk" te doen om het project zelf voor te bereiden, te beheren en uiteindelijk uit te voeren. Als u controle wilt houden over de uitvoeringstijd van het ontwerp, is dit zeker de ontwerpservice voor u.

GEMAKKELIJK. We verzamelen informatie van u om erachter te komen wat u in gedachten heeft voor uw ruimte en vervolgens maken we een prachtig op maat gemaakt ontwerpplan voor u dat fungeert als een doe-het-zelfgids. Met e.Design past u de inrichting van uw ruimtes één voor één aan, in uw eigen tempo en binnen uw budget! Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot een computer en natuurlijk een internetverbinding om te profiteren van onze e.Design-ontwerpservice.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6